Information system Product regulation
Your location: Home » CSN Terminology database » ČSN EN 1673 - přetlak

ČSN EN 1673 - Potravinářské stroje - Otočné stojanové pece - Bezpečnostní a hygienické požadavky

Download standard: ČSN EN 1673 (Show details)
Published: 2021-08-01
Classification symbol: 512570
Category: Pekařské stroje
ICS:
  • 67.260 - Zařízení a vybavení pro potravinářský průmysl
  • 97.040.20 - Kuchyňské sporáky, pečicí trouby a podobná zařízení
Status: Valid
Report an error

3.1.1 přetlak

(overpressure) kladný rozdíl mezi tlakem v pečicí komoře a tlakem v místnosti, ve které je pec provozována

3.1.1 overpressure

positive difference between the pressure in the baking chamber and the pressure in the room where the oven operates
We use cookies that make this site work. By using our services you agree to use them.More here I agree