Information system Product regulation
Your location: Home » CSN Terminology database » ČSN P ISO/TS 22002-1 - čištění

ČSN P ISO/TS 22002-1 - Programy nezbytných předpokladů pro bezpečnost potravin – Část 1: Výroba potravin

Download standard: ČSN P ISO/TS 22002-1 (Show details)
Published: 2010-11-01
Source: https://www.iso.org/obp/ui/#iso:std:iso:ts:22002:-1:ed-1:v1:en
Classification symbol: 569613
Category: Pravidla správné hygienické a výrobní praxe
ICS:
  • 67.020 - Procesy v potravinářském průmyslu
  • 03.100.70 - Systémy managementu
Status: Valid
Report an error

3.5 čištění

<bezpečnost potravin> odstranění hlíny, prachu, zbytků potravin, nečistot, mastnoty anebo dalších nežádoucích látek

POZNÁMKA Upraveno z CAC/RCP 1:2003[1], 2.3.

3.5 cleaning

<food safety> removal of soil, food residue, dirt, grease or other objectionable matter

NOTE Adapted from CAC/RCP 1:2003[1], 2.3.

We use cookies that make this site work. By using our services you agree to use them.More here I agree