Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN P ISO/TS 22002-1 - potravinářská kvalita

ČSN P ISO/TS 22002-1 - Programy nezbytných předpokladů pro bezpečnost potravin – Část 1: Výroba potravin

Stáhnout normu: ČSN P ISO/TS 22002-1 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2010-11-01
Zdroj: https://www.iso.org/obp/ui/#iso:std:iso:ts:22002:-1:ed-1:v1:en
Třidící znak: 569613
Obor: Pravidla správné hygienické a výrobní praxe
ICS:
  • 67.020 - Procesy v potravinářském průmyslu
  • 03.100.70 - Systémy managementu
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.8 potravinářská kvalita

lubrikanty a tekutiny určené pro přenos tepla, které jsou formulovány jako vhodné pro použití v potravinářských procesech, kde se může vyskytovat náhodný kontakt mezi lubrikantem a potravinou

3.8 food grade

lubricants and heat transfer fluids formulated to be suitable for use in food processes where there may be incidental contact between the lubricant and the food

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím