Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN ISO/IEC 2382-37 - míra neúspěšného získání

ČSN ISO/IEC 2382-37 - Informační technologie – Slovník Část 37: Biometrika

Stáhnout normu: ČSN ISO/IEC 2382-37 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2018-02-01
Zdroj: https://www.iso.org/obp/ui/#iso:std:iso-iec:2382:-37:ed-2:v1:en
Třidící znak: 369001
Obor: Informační technika všeobecně a terminologie
ICS:
  • 35.020 - Informační technologie (IT) obecně
  • 01.040.35 - Informační technologie. Kancelářské stroje (názvosloví)
Stav: Platná
Terminologie normy
Nahlásit chybu

3.9.4 míra neúspěšného získání

(failure-to-acquire rate) FTAR (FTAR) podíl specifikované sady procesů biometrické akvizice (3.5.1), které představují neúspěšná získání (3.9.3)
POZNÁMKA1kheslu Výsledkem procesů biometrické akvizice (3.5.1) mohou být biometrická zkoumání (3.3.14) nebo biometrické reference (3.3.16).
POZNÁMKA2kheslu Experimentátor specifikuje, které akvizice biometrického zkoumání (3.3.14) (nebo biometrické reference (3.3.16)) jsou součástí sady, jakož ikritéria, kdy pokládat proces biometrické akvizice (3.5.1) za neúspěšný.
POZNÁMKA3kheslu Podíl představuje počet neúspěšných procesů vpoměru kcelkovému počtu procesů biometrické akvizice (3.5.1) vrámci specifikované sady.

3.9.4 failure-to-acquire rate

FTAR proportion of a specified set of biometric acquisition processes (3.5.1) that were failures to acquire (3.9.3) Note 1 to entry: The results of the biometric acquisition processes (3.5.1) may be biometric probes (3.3.14) or biometric references (3.3.16). Note 2 to entry: The experimenter specifies which biometric probe (3.3.14) (or biometric reference (3.3.16)) acquisitions are in the set, as well as the criteria for deeming a biometric acquisition process (3.5.1) has failed. Note 3 to entry: The proportion is the number of processes that failed divided by the total number of biometric acquisition processes (3.5.1) within the specified set.
Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím