Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN ISO/IEC 30107-3 - druhy PAI

ČSN ISO/IEC 30107-3 - Informační technologie – Detekce biometrického prezentačního útoku – Část 3: Testování a podávání zpráv

Stáhnout normu: ČSN ISO/IEC 30107-3 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2019-03-01
Zdroj: https://www.iso.org/obp/ui/#iso:std:iso-iec:30107:-3:ed-1:v1:en
Třidící znak: 369862
Obor: Zpracování a výměna dokumentů
ICS:
  • 35.240.15 - Identifikační karty a příslušná zařízení
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.1.6 druhy PAI

(PAI species) třída nástrojů prezentačních útoků vytvořených běžnou metodou azaložených na různých biometrických charakteristikách PŘÍKLAD1 Sada padělaných otisků prstů, znichž všechny jsou provedeny stejným způsobem se stejnými materiály, ale srůznými vzory vrásek, by vytvářela druhy PAI. PŘÍKLAD2 Specifický typ úpravy provedené na otiscích prstů některých subjektů zachycení dat by mohl vytvářet druhy PAI.
POZNÁMKA1kheslu Termín „návod“ je často používán kodkazování se na to, jak vytvořit druhy PAI.
POZNÁMKA2kheslu Nástroje prezentačních útoků stejných druhů mohou mít různé stupně úspěšnosti vdůsledku variability vprocesu vytváření.

3.1.6 PAI species

class of presentation attack instruments created using a common production method and based on different biometric characteristics EXAMPLE1 A set of fake fingerprints all made in the same way with the same materials but with different friction ridge patterns would constitute a PAI species. EXAMPLE2 A specific type of alteration made to the fingerprints of several data capture subjects would constitute a PAI species. Note 1 to entry: The term “recipe” is often used to refer to how to make a PAI species. Note 2 to entry: Presentation attack instruments of the same species may have different success rates due to variability in the production process.
Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím