Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN 50597 ed. 2 - prosklené chladicí stroje sedvěma teplotami

ČSN EN 50597 ed. 2 - Spotřeba energie výdejních strojů

Stáhnout normu: ČSN EN 50597 ed. 2 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2019-04-01
Třidící znak: 361060
Obor: Bezpečnost elektrických spotřebičů pro domácnost
ICS:
  • 27.010 - Technika energie a přenosu tepla obecně
  • 55.230 - Výdejní a prodejní stroje
  • 97.040.30 - Chladicí a mrazicí zařízení v domácnostech
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.1.12 prosklené chladicí stroje sedvěma teplotami

(refrigerated dual temperature glass fronted machines) stroje, které mohou být uspořádány tak, aby měly více než jedno oddělení, přičemž se v každém znich udržuje jiná teplota a jedno z nich je na potraviny podléhající zkáze
POZNÁMKA 1 kheslu Je důležitá přítomnost funkce kontroly zdravotní nezávadnosti v oddělení potravin podléhajících zkáze.
POZNÁMKA 2 kheslu Oddělení vtěchto strojích jsou uspořádána podle potřeb koncového zákazníka. Vpraxi jsou provozovány s maximálně 50% kapacity pro teploty potravin podléhajících zkáze.
POZNÁMKA3 kheslu Pokud stroj obsahuje tepelnou pojistku pro funkci bezpečných potravin, pak se pro účely zkoušení považuje prostor sbezpečnostní pojistkou za prostor pro potraviny podléhající zkáze.

3.1.12 refrigerated dual temperature glass fronted machines

machines which can be set up to have more than one compartment, each of which is held at a different temperature, one of which is for perishable food Note 1 to entry: The presence of a health control cut-out function in the perishable food compartment is essential. Note 2 to entry: The compartments in these machines are sized according to the needs of the final customer. In practice, they are operated with no more than 50% capacity at perishable food temperatures. Note 3 to entry: If the machine includes a food safety thermal cut-out functionality, thenfor the purposes of testing, that compartment with the safety cut-out is deemed for storage of perishable foodstuff.
Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím