Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN 16798-17 - manuál provozovatele budovy; manuál provozu a údržby; O&M manuál

ČSN EN 16798-17 - Energetická náročnost budov – Větrání budov –Část 17: Směrnice pro kontrolu větracích a klimatizačních systémů (Modul M4-11, M5-11, M6-11, M7-11)

Stáhnout normu: ČSN EN 16798-17 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2020-03-01
Třidící znak: 127027
Obor: Větrání, klimatizace, odsávání
ICS:
  • 91.120.10 - Tepelné izolace
  • 91.140.30 - Větrací a klimatizační systémy
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.10 manuál provozovatele budovy; manuál provozu a údržby; O&M manuál

(building owner's manual; operation and maintenance manual; O&M manual) dokument obsahující informace požadované pro provoz, údržbu, vyřazování z provozu a demolici budovy POZNÁMKA 1 k heslu Manuál provozovatele budovy je navržen jako komplexní informační zdroj, který vede zaměstnavatele a konečné uživatele k pochopení budovy. Definuje konstrukci budovy a jejích systémů, společně s procesy a postupy požadovanými pro její efektivní a bezpečné provozování a údržbu.

3.10 building owner's manual

operation and maintenance manual O&M manual document containing the information required for the operation, maintenance, decommissioning and demolition of a building Note 1 to entry: The building owner's manual is designed to be a comprehensive information source that guides the employer and end users in the understanding of the building. It defines the building construction and its systems, along with the processes and procedures required for it to be operated and maintained efficiently and safely.
Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím