Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN IEC 61851-1 ed. 3 - připojovací místo

ČSN EN IEC 61851-1 ed. 3 - Systém nabíjení elektrických vozidel vodivým propojením – Část 1: Obecné požadavky

Stáhnout normu: ČSN EN IEC 61851-1 ed. 3 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2020-06-01
Třidící znak: 341590
Obor: Elektrická dopravní a trakční zařízení
Stav: Platná
Terminologie normy
Nahlásit chybu

3.5.15 připojovací místo

(connecting point) místo, kde je jedno elektrické vozidlo připojeno v pevné instalaci POZNÁMKA 1 k heslu Připojovací místo pro napájecí režim 1 a 2 je místo, kde je jedno vozidlo připojeno k pevné instalaci nebo napájecí síti. POZNÁMKA 2 k heslu Připojovací místo pro napájecí režim 3 a 4 je místo, kde je jedno vozidlo připojeno k nabíjecí stanici EV. POZNÁMKA 3 k heslu Připojovací místo pro napájecí režim 1, napájecí režim 2 a napájecí režim 4 připojené pomocí kabelu a zásuvky je normalizovaná zásuvka. POZNÁMKA 4 k heslu Připojovací místo pro napájecí režim 3 a trvale připojený napájecí režim 4 je zásuvka EV (způsob připojení A a způsob připojení B) nebo EV nástrčka (způsob připojení C).

3.5.15 connecting point

point where one electric vehicle is connected to the fixed installation Note 1 to entry: The connecting point for Modes 1 and 2 is the point where one electric vehicle is connected to the fixed installation or supply network. Note 2 to entry: The connecting point for Modes 3 and 4 is the point where one electric vehicle is connected to the EV charging station Note 3 to entry: The connecting point for Mode 1, Mode 2 and Mode 4, connected by a cable and plug is the standard socket-outlet. Note 4 to entry: The connecting point for Mode 3 and permanently connected Mode 4 is the EV socket-outlet (case A and case B) or the EV connector (case C).
Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím