Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN IEC 62962 - zařízení pro odlehčení sítě

ČSN EN IEC 62962 - Zvláštní požadavky na zařízení pro odlehčení sítě (LSE)

Stáhnout normu: ČSN EN IEC 62962 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2020-06-01
Třidící znak: 354115
Obor: Silové spínače nn
Stav: Platná
Terminologie normy
Nahlásit chybu

3.8 zařízení pro odlehčení sítě

(load-shedding equipment) LSE zařízení schopné reagovat na sledovaný proud nebo výkon nebo na alternativní sledované parametry za účelem ZAPNUTÍ a VYPNUTÍ vybraných zátěží při splnění určitých podmínek POZNÁMKA 1 k heslu LSE smí být stanoveno s různými jmenovitými hodnotami pro InLs (PnLs). POZNÁMKA 2 k heslu LSE smí být samostatné zařízení nebo kombinace několika jednotek. POZNÁMKA 3 k heslu LSE schopné sledovat alternativní parametry se zvažují. POZNÁMKA 4 k heslu Tyto podmínky smí zahrnovat, ale nejsou omezeny na: celkový proud zatížení (výkon) nad stanovenou hodnotu; cenu a/nebo dostupnost energie; uživatelské priority; klimatické podmínky. POZNÁMKA 5 k heslu Tato poznámka se týká pouze francouzského jazyka.

3.8 load-shedding equipment LSE

equipment able to respond to the monitored current or power, or alternative monitored parameters in order to switch ON and OFF selected loads when certain conditions are met Note 1 to entry: An LSE may be defined with different rated values for InLs(PnLs). Note 2 to entry: An LSE may be a single equipment or a combination of several units. Note 3 to entry: An LSE able to monitor alternative parameters are under consideration. Note 4 to entry: These conditions may include, but are not limited to: – total load current (power) above a specified value; – price and/or availability of energy; – user priorities; – climatic conditions. Note 5 to entry: This note applies to the French language only.
Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím