Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN IEC 62793 ed. 2 - okolní oblast

ČSN EN IEC 62793 ed. 2 - Výstražné systémy před bouřkou - Ochrana před bleskem

Stáhnout normu: ČSN EN IEC 62793 ed. 2 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2021-07-01
Třidící znak: 357605
Obor: Hromosvody
ICS:
  • 29.020 - Elektrotechnika obecně
  • 91.120.40 - Ochrana před bleskem
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.1.20 okolní oblast

(surrounding area) SA geografická oblast, ve které událost související s bleskem (LRE) způsobuje potenciální nebezpečí a která obklopuje a zahrnuje cíl (TA), který má být chráněný POZNÁMKA 1 k heslu Každá s bleskem související událost (LRE) nastávající v okolní oblasti (SA) je potenciálně nebezpečná pro cíl. Tato oblast se používá při hodnocení systému varování před bouřkou (TWS) k určení prováděcích parametrů, jako je poměr poruch varování (FTWR).

3.1.20 surrounding area

SA geographic area in which a lightning related event (LRE) causes a potential danger and which surrounds and includes the target (TA) to be protected Note 1 to entry: Any lightning related event (LRE) occurring in the surrounding area (SA) is potentially dangerous for the target. This area is used when evaluating a thunderstorm warning system (TWS) to determine the performance parameters such as failure to warn ratio (FTWR).
Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím