Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN 1366-10+A1 - zařízení pro odvod kouře s ručním spouštěním

ČSN EN 1366-10+A1 - Zkoušení požární odolnosti provozních instalací – Část 10: Klapky pro odvod kouře

Stáhnout normu: ČSN EN 1366-10+A1 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2019-09-01
Třidící znak: 730857
Obor: Požární bezpečnost staveb
ICS:
  • 13.220.50 - Požární odolnost stavebních materiálů a prvků
  • 91.140.30 - Větrací a klimatizační systémy
Stav: Neplatná
Terminologie normy
Nahlásit chybu

3.31 zařízení pro odvod kouře s ručním spouštěním

(smoke control system with manual intervention) zařízení pro odvod kouře (zařízení pro odvod kouře a tepla nebo zařízení pracující na principu rozdílu tlaků), které je po detekci kouře nebo požáru uvedeno do činnosti zásahem člověka (např. zmáčknutím tlačítka nebo zatažením za páku), což vede k návazujícím automatickým akcím při činnosti zařízení pro odvod kouře POZNÁMKA Po spuštění zařízení je možné změnit polohu klapky pro odvod kouře externím vstupem / přestavěním hasičem.

3.31 smoke control system with manual intervention

smoke control system (smoke and heat exhaust ventilation type or pressurization type), that will be put into operation, on detection smoke or fire, by human intervention (e.g. by pressing a button or pulling a handle) leading to a sequence of automatic actions in the operation of the smoke control system NOTE Once initiated, the system allows the smoke control damper position to be changed by external input/firemen’s' override.
Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím