Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN 1443 - komín

ČSN EN 1443 - Komíny – Obecné požadavky

Stáhnout normu: ČSN EN 1443 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2020-01-01
Třidící znak: 509486
Obor: Funkční díly stavebních objektů
ICS:
  • 91.060.40 - Komíny. Světlíky. Šachty
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.5 komín

(chimney) jednovrstvá nebo vícevrstvá konstrukce s jedním nebo více komínovými průduchy určenými pro odvod spalin do volného ovzduší POZNÁMKA 1 k heslu Jestliže se v tomto dokumentu použije obecný název „komín“, vztahuje se na komíny, které jsou používány pro odvod spalin od jakéhokoliv spotřebiče paliv, a tedy zahrnuje všechny další obecně používané výrazy jako například: odkouření, spalinovod, komínové šachty, konstrukce pro odvod spalin, výfuk, odsávání, vývod spalin atd.

3.5 chimney

structure consisting of a wall or walls enclosing a flue or flues conveying the products of combustion into the outside atmosphere Note 1 to entry: The generic word “chimney”, when used in this document, refers to chimneys used to convey the products of combustion from any combustion appliance to the outside atmosphere, and thus includes all other terms of common use, such as: vents, flues, shafts, exhaust systems, flue ducts, etc.
Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím