Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN ISO 22000 - CCP, kritický kontrolní bod

ČSN EN ISO 22000 - Systémy managementu bezpečnosti potravin – Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci

Stáhnout normu: ČSN EN ISO 22000 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2006-05-01
Třidící znak: 569600
Obor: Pravidla správné hygienické a výrobní praxe
ICS:
  • 67.020 - Procesy v potravinářském průmyslu
  • 03.100.70 - Systémy managementu
Stav: Neplatná
Nahlásit chybu

3.10 CCP, kritický kontrolní bod

<bezpečnost potravin> krok, ve kterém může být aplikováno řízení procesu a který je podstatný k zamezení nebo vyloučení nebezpečí ohrožujícího bezpečnost potravin (3.3) nebo jeho snížení na přijatelnou úroveň

poznámka Upraveno na základě odkazu [11].

3.10 CCP, critical control point

<food safety> step at which control can be applied and is essential to prevent or eliminate a food safety hazard (3.3) or reduce it to an acceptable level

NOTE Adapted from Reference [11].

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím