Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN ISO 22000 - kritická mez

ČSN EN ISO 22000 - Systémy managementu bezpečnosti potravin – Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci

Stáhnout normu: ČSN EN ISO 22000 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2006-05-01
Třidící znak: 569600
Obor: Pravidla správné hygienické a výrobní praxe
ICS:
  • 67.020 - Procesy v potravinářském průmyslu
  • 03.100.70 - Systémy managementu
Stav: Neplatná
Nahlásit chybu

3.11 kritická mez

kritérium, které odděluje přijatelnost od nepřijatelnosti

poznámka 1 Upraveno na základě odkazu [11].

poznámka 2 Kritické meze se stanoví s cílem zajistit, aby CCP (3.10) zůstal řízen. Pokud je kritická mez překročena nebo porušena, předpokládá se, že produkty, kterých se to týká, jsou potenciálně nebezpečné.

3.11 critical limit

criterion which separates acceptability from unacceptability

NOTE 1 Adapted from Reference [11].

NOTE 2 Critical limits are established to determine whether a CCP (3.10) remains in control. If a critical limit is exceeded or violated, the products affected are deemed to be potentially unsafe.

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím