Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN IEC 60071-1 - zkušební konverzní činitel

ČSN EN IEC 60071-1 - Koordinace izolace – Část 1: Definice, principy a pravidla

Stáhnout normu: ČSN EN IEC 60071-1 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2020-06-01
Třidící znak: 330419
Obor: Koordinace izolace
Stav: Platná
Terminologie normy
Nahlásit chybu

3.33 zkušební konverzní činitel

(test conversion factor) Ktc pro dané zařízení nebo izolační uspořádání je to činitel, který se použije na požadované výdržné napětí dané třídy přepětí v tom případě, když normalizovaný výdržný tvar napětí při zvolené výdržné zkoušce je tvar odlišné třídy přepětí POZNÁMKA 1 k heslu Pro dané zařízení nebo izolační uspořádání: zkušební konverzní činitel normalizovaného tvaru napětí (a) na normalizovaný tvar napětí (b) musí být vyšší nebo roven poměru mezi skutečným výdržným napětím při normalizovaném tvaru napětí (a) a skutečným výdržným napětím při normalizovaném tvaru napětí (b).

3.33 test conversion factor Ktc

for a given equipment or insulation configuration, the factor to be applied to the required withstand voltage of a given overvoltage class, in the case where the standard withstand shape of the selected withstand voltage test is that of a different overvoltage class Note 1 to entry: For a given equipment or insulation configuration: the test conversion factor of the standard voltage shape (a) to the standard voltage shape (b) must be higher than or equal to the ratio between the actual withstand voltage for the standard voltage shape (a) and the actual withstand voltage of the standard voltage shape (b).
Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím