Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN ISO 22000 - kritický kontrolní bod CCP

ČSN EN ISO 22000 - Systémy managementu bezpečnosti potravin – Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci

Stáhnout normu: ČSN EN ISO 22000 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2019-05-01
Třidící znak: 569600
Obor: Pravidla správné hygienické a výrobní praxe
ICS:
  • 67.020 - Procesy v potravinářském průmyslu
  • 03.100.70 - Systémy managementu
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.11 kritický kontrolní bod CCP

krok v procesu (3.36), při němž je použito (jsou použita) ovládací opatření (3.8) pro zabránění významnému nebezpečí ohrožujícímu bezpečnost potravin (3.40) nebo pro jeho snížení na přijatelnou úroveň, při němž je vymezena kritická mez (meze) (3.12) a měření (3.26) umožňuje použití náprav (3.9)

3.11 critical control point CCP

step in the process (3.36) at which control measure(s) (3.8) is (are) applied to prevent or reduce a significant food safety hazard (3.40) to an acceptable level, and defined critical limit(s) (3.12) and measurement (3.26) enable the application of corrections (3.9)

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím