Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN ISO 22000 - významné nebezpečí ohrožující bezpečnost potravin

ČSN EN ISO 22000 - Systémy managementu bezpečnosti potravin – Požadavky na organizaci v potravinovém řetězci

Stáhnout normu: ČSN EN ISO 22000 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2019-05-01
Třidící znak: 569600
Obor: Pravidla správné hygienické a výrobní praxe
ICS:
  • 67.020 - Procesy v potravinářském průmyslu
  • 03.100.70 - Systémy managementu
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.40 významné nebezpečí ohrožující bezpečnost potravin

nebezpečí ohrožující bezpečnost potravin (3.22) identifikované v průběhu posuzování nebezpečí, které je třeba řídit pomocí ovládacích opatření (3.8)

3.40 significant food safety hazard

food safety hazard (3.22), identified through the hazard assessment, which needs to be controlled by control measures (3.8)

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím