Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN 1672-2 - přístupová vzdálenost

ČSN EN 1672-2 - Potravinářské stroje – Základní pojmy – Část 2: Hygienické požadavky a požadavky na čistitelnost

Stáhnout normu: ČSN EN 1672-2 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2022-02-01
Třidící znak: 512000
Obor: Potravinářské stroje. Bezpečnostní a hygienické požadavky
ICS:
  • 67.260 - Zařízení a vybavení pro potravinářský průmysl
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.3 přístupová vzdálenost

P vzdálenost od nejbližšího volného bodu přístupu ke stroji, podle předpokládané instalace, k dosažení nejvzdálenějšího bodu všech oblastí, které se mají čistit


POZNÁMKA 1 k heslu Body přístupu jsou uvedeny na obrázku 21.

3.3 access distance


P


distance from the nearest free access point of the machine, according to the intended installation, to reach the furthest point of all areas to be cleaned


Note 1 to entry: Access points are given in Figure 21.

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím