ČSN EN 1672-2 - Potravinářské stroje – Základní pojmy – Část 2: Hygienické požadavky a požadavky na čistitelnost
| Stáhnout normu: | ČSN EN 1672-2 (Zobrazit podrobnosti) |
| Datum vydání/vložení: | 2022-02-01 |
| Třidící znak: | 512000 |
| Obor: | Potravinářské stroje. Bezpečnostní a hygienické požadavky |
| ICS: |
|
| Stav: | Platná |
‹
Nahlásit chybu
3.3 přístupová vzdálenost
P vzdálenost od nejbližšího volného bodu přístupu ke stroji, podle předpokládané instalace, k dosažení nejvzdálenějšího bodu všech oblastí, které se mají čistit
POZNÁMKA 1 k heslu Body přístupu jsou uvedeny na obrázku 21.
3.3 access distance
P
distance from the nearest free access point of the machine, according to the intended installation, to reach the furthest point of all areas to be cleaned
Note 1 to entry: Access points are given in Figure 21.