ČSN EN 1672-2 - Potravinářské stroje – Základní pojmy – Část 2: Hygienické požadavky a požadavky na čistitelnost
| Stáhnout normu: | ČSN EN 1672-2 (Zobrazit podrobnosti) |
| Datum vydání/vložení: | 2022-02-01 |
| Třidící znak: | 512000 |
| Obor: | Potravinářské stroje. Bezpečnostní a hygienické požadavky |
| ICS: |
|
| Stav: | Platná |
‹
Nahlásit chybu
3.14 snadno přístupný
navržený a vyrobený tak, aby umožňoval odstranění, vizuální prohlídku a výměnu, v případě potřeby po odstranění snadno demontovatelných částí
POZNÁMKA 1 k heslu Snadno demontovatelné znamená bez použití nástrojů (např. klíče).
3.14 easily accessible
designed and constructed to permit removal, visual inspection and replacement, where necessary after removing easily dismountable parts
Note 1 to entry: Easily dismountable means without the need of tools (e.g. spanner).