Nacházíte se:
Domů »
Terminologická databáze »
ČSN EN 1672-2 - oblasti strojního zařízení a součástí stroje
ČSN EN 1672-2 - Potravinářské stroje – Základní pojmy – Část 2: Hygienické požadavky a požadavky na čistitelnost
Stáhnout normu: | ČSN EN 1672-2 (Zobrazit podrobnosti) |
Datum vydání/vložení: | 2022-02-01 |
Třidící znak: | 512000 |
Obor: | Potravinářské stroje. Bezpečnostní a hygienické požadavky |
ICS: |
|
Stav: | Platná |
‹
Nahlásit chybu
3.5 oblasti strojního zařízení a součástí stroje
potravinová oblast, oblast vystříknutí a nepotravinová oblast podle následujících definic (viz 3.5.1 až 3.5.3) a zobrazené v obrázku 1
POZNÁMKA 1 k heslu Tyto oblasti nelze zaměňovat s žádnými jinými z oblastí definovaných v jiných normách (např. elektrotechnických normách).
3.5 areas of machinery and machine components
food area, splash area and non-food area as following defined (see 3.5.1 to 3.5.3) and as illustrated in Figure 1
Note 1 to entry: These areas are not to be confused with any others amongst those defined in other standards (e.g. electro-technical standards).