Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN 1672-2 - oblasti strojního zařízení a součástí stroje

ČSN EN 1672-2 - Potravinářské stroje – Základní pojmy – Část 2: Hygienické požadavky a požadavky na čistitelnost

Stáhnout normu: ČSN EN 1672-2 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2022-02-01
Třidící znak: 512000
Obor: Potravinářské stroje. Bezpečnostní a hygienické požadavky
ICS:
  • 67.260 - Zařízení a vybavení pro potravinářský průmysl
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.5 oblasti strojního zařízení a součástí stroje

potravinová oblast, oblast vystříknutí a nepotravinová oblast podle následujících definic (viz 3.5.1 až 3.5.3) a zobrazené v obrázku 1


POZNÁMKA 1 k heslu Tyto oblasti nelze zaměňovat s žádnými jinými z oblastí definovaných v jiných normách (např. elektrotechnických normách).

3.5 areas of machinery and machine components


food area, splash area and non-food area as following defined (see 3.5.1 to 3.5.3) and as illustrated in Figure 1


Note 1 to entry: These areas are not to be confused with any others amongst those defined in other standards (e.g. electro-technical standards).

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím