Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN 1672-2 - štěrbina

ČSN EN 1672-2 - Potravinářské stroje – Základní pojmy – Část 2: Hygienické požadavky a požadavky na čistitelnost

Stáhnout normu: ČSN EN 1672-2 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2022-02-01
Třidící znak: 512000
Obor: Potravinářské stroje. Bezpečnostní a hygienické požadavky
ICS:
  • 67.260 - Zařízení a vybavení pro potravinářský průmysl
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.10 štěrbina

poškození povrchu, např. trhlina, prasklina, která nepříznivě ovlivňuje čistitelnost

3.10 crevice


surface defect, e.g. crack, fissure, which adversely affects cleanability

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím