Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN 1672-2 - samovypouštění

ČSN EN 1672-2 - Potravinářské stroje – Základní pojmy – Část 2: Hygienické požadavky a požadavky na čistitelnost

Stáhnout normu: ČSN EN 1672-2 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2022-02-01
Třidící znak: 512000
Obor: Potravinářské stroje. Bezpečnostní a hygienické požadavky
ICS:
  • 67.260 - Zařízení a vybavení pro potravinářský průmysl
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.26 samovypouštění

návrh a konstrukce tvaru a povrchové úpravy takové, aby se zabránilo zadržování kapaliny

3.26 self draining


design and construction of the shape and surface finish so as to prevent liquid from being retained

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím