ČSN EN 1672-2 - Potravinářské stroje – Základní pojmy – Část 2: Hygienické požadavky a požadavky na čistitelnost
Stáhnout normu: | ČSN EN 1672-2 (Zobrazit podrobnosti) |
Datum vydání/vložení: | 2022-02-01 |
Třidící znak: | 512000 |
Obor: | Potravinářské stroje. Bezpečnostní a hygienické požadavky |
ICS: |
|
Stav: | Platná |
‹
Nahlásit chybu
3.5.3 nepotravinová oblast
jakákoliv jiná oblast, než potravinová oblast nebo oblast vystříknutí
Legenda
a potravinová oblast (3.5.1)
b potravina (3.1)
c oblast vystříknutí (3.5.2)
d nepotravinová oblast (3.5.3)
Obrázek 1 – Oblasti zařízení
3.5.3 non-food area
any area other than food area or splash area
Key
a food area (3.5.1)
b food (3.1)
c splash area (3.5.2)
d non-food area (3.5.3)
Figure 1 — Areas of equipment