Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN 1672-2 - nepotravinová oblast

ČSN EN 1672-2 - Potravinářské stroje – Základní pojmy – Část 2: Hygienické požadavky a požadavky na čistitelnost

Stáhnout normu: ČSN EN 1672-2 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2022-02-01
Třidící znak: 512000
Obor: Potravinářské stroje. Bezpečnostní a hygienické požadavky
ICS:
  • 67.260 - Zařízení a vybavení pro potravinářský průmysl
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.5.3 nepotravinová oblast

jakákoliv jiná oblast, než potravinová oblast nebo oblast vystříknutí


image2.png


Legenda


image3.png a potravinová oblast (3.5.1)


image4.png b potravina (3.1)


image5.png c oblast vystříknutí (3.5.2)


image6.png d nepotravinová oblast (3.5.3)


Obrázek 1 – Oblasti zařízení

3.5.3 non-food area


any area other than food area or splash area



Key


a food area (3.5.1)


b food (3.1)


c splash area (3.5.2)


d non-food area (3.5.3)


Figure 1 — Areas of equipment

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím