ČSN EN 1672-2 - Potravinářské stroje – Základní pojmy – Část 2: Hygienické požadavky a požadavky na čistitelnost
Stáhnout normu: | ČSN EN 1672-2 (Zobrazit podrobnosti) |
Datum vydání/vložení: | 2022-02-01 |
Třidící znak: | 512000 |
Obor: | Potravinářské stroje. Bezpečnostní a hygienické požadavky |
ICS: |
|
Stav: | Platná |
‹
Nahlásit chybu
3.9 korozivzdorný materiál
materiál odolný vůči běžně se vyskytujícímu působení chemické nebo elektrochemické povahy
POZNÁMKA 1 k heslu To zahrnuje zpracování potravin, čištění a dezinfekci podle návodu k používání.
3.9 corrosion-resistant material
material resistant to normally occurring action of chemical or electrochemical nature
Note 1 to entry: It includes food processing, cleaning and disinfection according to the instructions for use.