Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN 1672-2 - nebezpečná potravina

ČSN EN 1672-2 - Potravinářské stroje – Základní pojmy – Část 2: Hygienické požadavky a požadavky na čistitelnost

Stáhnout normu: ČSN EN 1672-2 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2022-02-01
Třidící znak: 512000
Obor: Potravinářské stroje. Bezpečnostní a hygienické požadavky
ICS:
  • 67.260 - Zařízení a vybavení pro potravinářský průmysl
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.29 nebezpečná potravina

nepříznivě ovlivněná (viz 3.4) potravina


POZNÁMKA 1 k heslu Stroje, které nesplňují požadavky tohoto dokumentu, mohou vyrábět nebezpečné potraviny.

3.29 unsafe food


adversely influenced (see 3.4) food


Note 1 to entry: Machines which do not fulfill the requirements of this document can produce unsafe food.

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím