Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN 1672-2 - potravinová oblast

ČSN EN 1672-2 - Potravinářské stroje – Základní pojmy – Část 2: Hygienické požadavky a požadavky na čistitelnost

Stáhnout normu: ČSN EN 1672-2 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2022-02-01
Třidící znak: 512000
Obor: Potravinářské stroje. Bezpečnostní a hygienické požadavky
ICS:
  • 67.260 - Zařízení a vybavení pro potravinářský průmysl
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.5.1 potravinová oblast

povrchy stroje a součásti stroje, které jsou vystaveny potravině nebo ze kterých potravina nebo jiné materiály mohou odtékat, kapat, rozlévat se nebo být vtahovány do potraviny

3.5.1 food area


machine and machine components surfaces which are exposed to food or from which food or other materials can drain, drip, diffuse or be drawn into the food

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím