ČSN EN 1672-2 - Potravinářské stroje – Základní pojmy – Část 2: Hygienické požadavky a požadavky na čistitelnost
Stáhnout normu: | ČSN EN 1672-2 (Zobrazit podrobnosti) |
Datum vydání/vložení: | 2022-02-01 |
Třidící znak: | 512000 |
Obor: | Potravinářské stroje. Bezpečnostní a hygienické požadavky |
ICS: |
|
Stav: | Platná |
‹
Nahlásit chybu
3.15.1 nebezpečná událost
událost, která může způsobit újmu na zdraví
[ZDROJ: EN ISO 12100:2010, 3.9, upraveno – byla přidána POZNÁMKA 1 k heslu]
POZNÁMKA 1 k heslu Nebezpečná událost může trvat krátkou nebo delší dobu.
3.15.1 hazardous event
event that can cause health harm
[SOURCE: EN ISO 12100:2010, 3.9, modified – Note 1 to entry has been added]
Note 1 to entry: A hazardous event can occur over a short period of time or over an extended period of time.