ČSN EN 1672-2 - Potravinářské stroje – Základní pojmy – Část 2: Hygienické požadavky a požadavky na čistitelnost
Stáhnout normu: | ČSN EN 1672-2 (Zobrazit podrobnosti) |
Datum vydání/vložení: | 2022-02-01 |
Třidící znak: | 512000 |
Obor: | Potravinářské stroje. Bezpečnostní a hygienické požadavky |
ICS: |
|
Stav: | Platná |
‹
Nahlásit chybu
3.4 nepříznivý vliv
účinek, který způsobuje významné snížení vhodnosti pro konzumaci potraviny
POZNÁMKA 1 k heslu Potravina může být nepříznivě ovlivněna zejména mikrobiologickými patogeny nebo jinými nežádoucími mikroorganismy, toxiny, škůdci a jinými kontaminacemi.
3.4 adverse influence
effect which gives a significant reduction of the fitness for consumption of a food
Note 1 to entry: A food can be adversely influenced, in particular by microbial pathogens or other unwanted microorganisms, toxins, vermin and other contaminants.