Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN 1672-2 - nepříznivý vliv

ČSN EN 1672-2 - Potravinářské stroje – Základní pojmy – Část 2: Hygienické požadavky a požadavky na čistitelnost

Stáhnout normu: ČSN EN 1672-2 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2022-02-01
Třidící znak: 512000
Obor: Potravinářské stroje. Bezpečnostní a hygienické požadavky
ICS:
  • 67.260 - Zařízení a vybavení pro potravinářský průmysl
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.4 nepříznivý vliv

účinek, který způsobuje významné snížení vhodnosti pro konzumaci potraviny


POZNÁMKA 1 k heslu Potravina může být nepříznivě ovlivněna zejména mikrobiologickými patogeny nebo jinými nežádoucími mikroorganismy, toxiny, škůdci a jinými kontaminacemi.

3.4 adverse influence


effect which gives a significant reduction of the fitness for consumption of a food


Note 1 to entry: A food can be adversely influenced, in particular by microbial pathogens or other unwanted microorganisms, toxins, vermin and other contaminants.

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím