ČSN EN 1672-2 - Potravinářské stroje – Základní pojmy – Část 2: Hygienické požadavky a požadavky na čistitelnost
Stáhnout normu: | ČSN EN 1672-2 (Zobrazit podrobnosti) |
Datum vydání/vložení: | 2022-02-01 |
Třidící znak: | 512000 |
Obor: | Potravinářské stroje. Bezpečnostní a hygienické požadavky |
ICS: |
|
Stav: | Platná |
‹
Nahlásit chybu
3.15 nebezpečí
potenciální zdroj, který může vést k poškození zdraví
[ZDROJ: EN ISO 12100:2010, 3.6, upraveno – byla přidána POZNÁMKA 1 k heslu]
POZNÁMKA 1 k heslu Nebezpečí znamená nebezpečí pro bezpečnost potravin, které může vést k nebezpečným potravinám.
3.15 hazard
potential source that can lead to health harm
[SOURCE: EN ISO 12100:2010, 3.6, modified – Note 1 to entry has been added]
Note 1 to entry: Hazard means food safety hazard which can lead to unsafe food.