Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN 1672-2 - nebezpečí

ČSN EN 1672-2 - Potravinářské stroje – Základní pojmy – Část 2: Hygienické požadavky a požadavky na čistitelnost

Stáhnout normu: ČSN EN 1672-2 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2022-02-01
Třidící znak: 512000
Obor: Potravinářské stroje. Bezpečnostní a hygienické požadavky
ICS:
  • 67.260 - Zařízení a vybavení pro potravinářský průmysl
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.15 nebezpečí

potenciální zdroj, který může vést k poškození zdraví


[ZDROJ: EN ISO 12100:2010, 3.6, upraveno – byla přidána POZNÁMKA 1 k heslu]


POZNÁMKA 1 k heslu Nebezpečí znamená nebezpečí pro bezpečnost potravin, které může vést k nebezpečným potravinám.

3.15 hazard


potential source that can lead to health harm


[SOURCE: EN ISO 12100:2010, 3.6, modified – Note 1 to entry has been added]


Note 1 to entry: Hazard means food safety hazard which can lead to unsafe food.

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím