Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN 1672-2 - uzavřené zpracování

ČSN EN 1672-2 - Potravinářské stroje – Základní pojmy – Část 2: Hygienické požadavky a požadavky na čistitelnost

Stáhnout normu: ČSN EN 1672-2 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2022-02-01
Třidící znak: 512000
Obor: Potravinářské stroje. Bezpečnostní a hygienické požadavky
ICS:
  • 67.260 - Zařízení a vybavení pro potravinářský průmysl
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.22.1 uzavřené zpracování

zpracování, při kterém není potravina v kontaktu s okolním prostředí (s výjimkou vstupu a výstupu potraviny, pokud je to vhodné)

3.22.1 closed process


process in which food has no contact with the environment (except inlet and outlet of food, if relevant)

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím