Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN 1672-2 - mrtvý prostor

ČSN EN 1672-2 - Potravinářské stroje – Základní pojmy – Část 2: Hygienické požadavky a požadavky na čistitelnost

Stáhnout normu: ČSN EN 1672-2 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2022-02-01
Třidící znak: 512000
Obor: Potravinářské stroje. Bezpečnostní a hygienické požadavky
ICS:
  • 67.260 - Zařízení a vybavení pro potravinářský průmysl
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.11 mrtvý prostor

nepřístupný prostor, kde mohou být výrobek, přísada, čisticí nebo dezinfekční prostředek nebo nečistoty zachyceny, zadrženy a neodstraněny během provozu nebo činnosti čištění

3.11 dead space


unaccessible space wherein a product, ingredient, cleaning or disinfecting agents or soils can be trapped, retained and not removed during operation or operation of cleaning

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím