Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN 1672-2 - nebezpečná situace

ČSN EN 1672-2 - Potravinářské stroje – Základní pojmy – Část 2: Hygienické požadavky a požadavky na čistitelnost

Stáhnout normu: ČSN EN 1672-2 (Zobrazit podrobnosti)
Datum vydání/vložení: 2022-02-01
Třidící znak: 512000
Obor: Potravinářské stroje. Bezpečnostní a hygienické požadavky
ICS:
  • 67.260 - Zařízení a vybavení pro potravinářský průmysl
Stav: Platná
Nahlásit chybu

3.15.2 nebezpečná situace

okolnost, za které je alespoň jeden spotřebitel vystaven alespoň jednomu nebezpečí


[ZDROJ: EN ISO 12100:2010, 3.10, upraveno – byla přidána POZNÁMKA 1 k heslu]


POZNÁMKA 1 k heslu Vystavení může způsobit poškození zdraví okamžitě nebo za určitou dobu.

3.15.2 hazardous situation


circumstance in which at least one consumer is exposed to at least one hazard


[SOURCE: EN ISO 12100:2010, 3.10, modified – Note 1 to entry has been added]


Note 1 to entry: The exposure can result in health harm immediately or over a period of time.

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím