ČSN EN 1672-2 - Potravinářské stroje – Základní pojmy – Část 2: Hygienické požadavky a požadavky na čistitelnost
Stáhnout normu: | ČSN EN 1672-2 (Zobrazit podrobnosti) |
Datum vydání/vložení: | 2022-02-01 |
Třidící znak: | 512000 |
Obor: | Potravinářské stroje. Bezpečnostní a hygienické požadavky |
ICS: |
|
Stav: | Platná |
‹
Nahlásit chybu
3.15.2 nebezpečná situace
okolnost, za které je alespoň jeden spotřebitel vystaven alespoň jednomu nebezpečí
[ZDROJ: EN ISO 12100:2010, 3.10, upraveno – byla přidána POZNÁMKA 1 k heslu]
POZNÁMKA 1 k heslu Vystavení může způsobit poškození zdraví okamžitě nebo za určitou dobu.
3.15.2 hazardous situation
circumstance in which at least one consumer is exposed to at least one hazard
[SOURCE: EN ISO 12100:2010, 3.10, modified – Note 1 to entry has been added]
Note 1 to entry: The exposure can result in health harm immediately or over a period of time.