Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » ČSN EN ISO 5492 - ageusie

ČSN EN ISO 5492 - Senzorická analýza - Slovník

Stáhnout normu: ČSN EN ISO 5492 (Zobrazit podrobnosti)
Změny:
Změna A1 | Datum vydání/vložení: 2021-05-01
Datum vydání/vložení: 2009-12-01
Zdroj: https://www.iso.org/obp/ui/#iso:std:iso:5492:ed-2:v1:en
Třidící znak: 560030
Obor: Metody zkoušení a společná ustanovení
ICS:
  • 01.040.67 - Potravinářství (názvosloví)
  • 67.240 - Senzorická analýza
Stav: Platná
Terminologie normy
Nahlásit chybu

2.31 ageusie

nedostatek citlivosti na chuťový podnět

POZNÁMKA Ageusie může být celková nebo částečná a stálá nebo dočasná.

2.31 ageusia, noun

lack of sensitivity to gustatory stimuli

NOTE Ageusia may be total or partial, and permanent or temporary.

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím