Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » Terminologie BIM » BIM (v1.1) - Index relevance NBP

BIM (v1.1) - Česko-anglický výkladový slovník pro Building Information Modelling („BIM“)

Datum vydání/vložení: 2018-04-03
Zdroj: https://bimdictionary.com
Třidící znak: 7301XX
Obor: Organizace informací o stavbách
Stav: Platná
Terminologie normy
Zaslat připomínku k tomuto terminologickému heslu

2.134 Index relevance NBP

Index relevance NBP (NBP-RI) je určený k měření významnosti jedné Významné publikace o BIM (NBP) ve srovnání s další NBP v rámci (i napříč) celých trhů. Může být také použit pro stanovení významnosti NBP ve srovnání s určitou skupinou zainteresovaných subjektů v rámci cílového trhu (např. významnost BS 1192-4 pro majitele zařízení ve Velké Británii). NBP-RI má pět úrovní (R0-R4): nadbytečná (R0), odpovídající (R1), uznávaná (R2), doporučená (R3) a nezbytná (R4)

2.134 NBP Relevance Index

The NBP Relevance Index (NBP-RI) is intended to measure the relevance of one Noteworthy BIM Publication (NBP) relative to other NBPs within and across markets. It can be also used to establish the relevance of an NBP relative to a specific stakeholder group within a target market (e.g. the relevance of BS 1192-4 to facility owners in the UK). The NBP-RI has 5 levels (R0-R4): Redundant (R0), Relevant (R1), Regarded (R2), Recommended (R3) and Requisite (R4)

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím