Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » Terminologie BIM » BIM (v1.1) - Plán realizace BIM (varianta BEP)

BIM (v1.1) - Česko-anglický výkladový slovník pro Building Information Modelling („BIM“)

Datum vydání/vložení: 2018-04-03
Zdroj: https://bimdictionary.com
Třidící znak: 7301XX
Obor: Organizace informací o stavbách
Stav: Platná
Terminologie normy
Zaslat připomínku k tomuto terminologickému heslu

2.342 Plán realizace BIM (varianta BEP)

Plán realizace BIM (varianta BEP, nebo také BIMxP) je vyvíjen dodavatelem standardně ještě před podpisem smlouvy na základě Požadavků zadavatele na informace. Definuje, jak budou provedeny aspekty informačního modelování a jak bude projekt realizován. Plán realizace BIM vyjasňuje role a jejich zodpovědnosti a specifikuje relevantní použité standardy a procedury. BEP shromažďuje nebo odkazuje na množství dalších dokumentů, jako je Hlavní plán pro předávání informací (MIDP) a Plán implementace projektu (PIP). BEP může být aktualizován i poté, co byla podepsána smlouva. Viz také Plán realizace BIM (varianta BMP) (Austrálie)

2.342 BIM Execution Plan

The BIM Execution Plan (BEP or BIMxP) is developed by suppliers - typically pre-contract to address the Employer's Information Requirements (EIR) - and defines how the information modelling aspects of a project will be carried out. A BIM Execution Plan clarifies roles and their responsibilities, standards to be applied and procedures to be followed. A BEP collates/references a number of other documents including the Master Information Delivery Plan (MIDP) and the Project Implementation Plan (PIP). The BEP may be updated after the contract has been awarded...Also refer to BIM Management Plan (AU)

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím