Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » Terminologie BIM » BIM (v1.1) - Manuál pro předávání informací

BIM (v1.1) - Česko-anglický výkladový slovník pro Building Information Modelling („BIM“)

Datum vydání/vložení: 2018-04-03
Zdroj: https://bimdictionary.com
Třidící znak: 7301XX
Obor: Organizace informací o stavbách
Stav: Platná
Terminologie normy
Zaslat připomínku k tomuto terminologickému heslu

2.249 Manuál pro předávání informací

Oficiální metoda vyvinutá a propagovaná společností buildingSMART pro ustanovení Definic náhledů na model jako standardního požadavku pro výměnu dat modelu v rámci stavebního průmyslu. IDM je ISO norma určená pro 'zajištění interoperability mezi softwarovými aplikacemi používanými ve stavebním řízení, podporu digitální kolaborace mezi aktéry stavebního řízení a poskytují základ pro přesnou, spolehlivou, opakovatelnou a vysoce kvalitní výměnu informací' (ISO 29481-1:2010)

2.249 Information Delivery Manual

The formal method developed and propagated by buildingSMART to establish Model View Definitions as a standard requirement for exchanging model data within the construction industry. IDM is an ISO standard intended to "facilitate interoperability between software applications used in the construction process, to promote digital collaboration between actors in the construction process and to provide a basis for accurate, reliable, repeatable and high-quality information exchange" (ISO 29481-1:2010)

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím