Informační systém Uvádění výrobků na trh
Nacházíte se: Domů » Terminologická databáze » Terminologie BIM » BIM (v1.1) - OmniClass

BIM (v1.1) - Česko-anglický výkladový slovník pro Building Information Modelling („BIM“)

Datum vydání/vložení: 2018-04-03
Zdroj: https://bimdictionary.com
Třidící znak: 7301XX
Obor: Organizace informací o stavbách
Stav: Platná
Terminologie normy
Zaslat připomínku k tomuto terminologickému heslu

2.322 OmniClass

OmniClass (OCCS) je Klasifikační systém pro organizaci knihoven materiálů, produktové literatury a informací o projektu. OmniClass má 15 klasifikačních tabulek; z nichž některé jsou včleněny z jiných klasifikačních systémů včetně: MasterFormat (klasifikace pro pracovní výsledky) a UniFormat (klasifikace konstrukčních prvků). OmniClass je otevřený standard vyvinutý americkým ústavem pro specifikaci staveb (CSI)

2.322 OmniClass

OmniClass (OCCS) is a Classification System for organizing library materials, product literature and project information. OmniClass has 15 'classification tables'; some of which are incorporated from other classification systems including: MasterFormat (a classification for 'work results') and UniFormat (a classification of 'construction elements'). OmniClass is an Open Standard developed by the Construction Specifications Institute (CSI)

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám mužeme poskytovat lepší služby. Využíváním našich služeb s jejich využitím souhlasíte. Více zde Souhlasím